Dikke Banden en Solexdemonstratierace

Traditioneel staat “de dinsdag van Pinksteren” in het teken van de Dikke Bandenrace, een jaarlijks terugkerend wielerspektakel voor de jongste inwoners van IJzendijke en omstreken! 

Ook dit jaar staat de Dikke Bandenrace op de agenda van Pinksteren 2023. Dit iis een samenwerking van Cycling Club Structuur 2000 en IJsclub “De Veste” .Met een enthousiaste groep vrijwilligers zijn de eerste bijeenkomsten gehouden om beslagen ten ijs te komen, zodat jong èn oud weer kan genieten van spannende wedstrijden op het vertrouwde parcours van de Dikke Bandenrace!

Net zoals voorgaande jaren zijn alle basisschoolleerlingen uit IJzendijke en omstreken van harte welkom om mee te doen. Indien mogelijk proberen we per schoolgroep een aparte race te houden, indien tijdens de inschrijving blijkt dat er per groep te weinig deelnemers aan de start verschijnen wordt de mogelijkheid bekeken om twee groepen samen te laten strijden om het eremetaal.

Dus noteer allen alvast de dinsdag van Pinksterenin jullie agenda. De eerste race zal rond de klok van 14H30 van start gaan. Nadat alle races zijn gereden en de stofwolken zijn opgetrokken is het de beurt aan de solexen, want ook dit mag natuurlijk niet ontbreken op de agenda!

Verdere informatie met betrekking tot de Dikke Bandenrace zal te zijner tijd gecommuniceerd worden. Tot dan gaan we verder met alle voorbereidingen en hopen we vele deelnemers te kunnen begroeten aan de start!

Reacties

Nog geen reacties